vrijdag 30 september 2016

Merry Christmas!


 Kimya  verkoopt zoveel leuke kerst en winter spulletjes en die heb ik nu eens verwerkt op de Dutch Doobadoo lantaarn.
Ik heb de basis uit kraft karton gesneden en de raampjes zijn  van mica. De lantaarn zelf is beplakt met design papier van Studio Light- frozen forest. In de lantaarn heb ik wat decoratiemateriaal geplakt met het lijm pistool en daar de rendieren in gezet. Op de foto niet te zien maar ook wat sneeuwballetjes, paddenstoeltje en dennenappeltjes in geplakt.
Bij de action heb ik de boomstam gekocht en die dicht geplakt en daar de lantaarn op vast gezet.
Weer decoratiemateriaal eromheen gedaan en daar in de hulstblaadjes, besjes strikje belletjes, denneappeltjes en sneeuwbolletjes ook weer in verwerkt. Ook heb ik her en der wat 'sneeuw' aangebracht  met de foamball-clay.
Tegen de boomstam nog wat vilten sneeuwvlokken gedaan net een rode balletjes in het centrum die ik doormidden heb gesneden.

Op de lantaarn pronkt de geweldige kerst roos van Marianne Design , die vind ik het super gaaf. In combi met de studio light tekst en andere stansjes van Marianne is het zo weer een leuk weg gevertje geworden!!


donderdag 29 september 2016

Swap!

Hallo,
 
Hier het resultaat van mijn swappies. Swappies?? Ja, swappies..een klein kadootje wat je uitwisseld. Deze zijn gemaakt voor de dt dag bij Kimya.
Helaas kon ik er door een heerlijke Franse zonvakantie niet bij zijn. Vond ik heel erg jammer, maar de kaasjes, de mooie natuur, de Ardeche en de zon maakte heel veel goed. En wat is er nu balngrijker... quality time met je gezinnetje of kimya meiden??? Precies.... dat dus haha.
 
Nou to the point....
 
Een idee van mezelf, swappen tijdens de dt dag. Maar dan... wat ga je maken?? Ik heb zelf ook nog naast mijn dagelijkse drukke werkzaamheden een grote moestuin. Dit vergt veel tijd maar het levert zulke heerlijke dingen op. En laat het nou net bramen- en aardbeienseizoen zijn op mijn tuin. Het swapje was al snel geboren. We maken een klein potje jam. Lekker zomers.
 

Op het deksel van het kleine weckpotje van de Action zit een kraftetiket. Deze pas hier precies op. Een touwtje erom met een labeltje eraan waarop ik een aardbei stempelde. klein stukje rood bouclé. En je potje is klaar.
 
 
Dat is al een kadootje op zich toch???
 
 
Maar waar stop je het in??
 
 Het is dus een theezakje met venster geworden. Daarin paste het weckpotje precies.

Hieraan ook weer een label met de gestempelde aardbei. een stukje rood lint vastgeniet  met een geponst labeltje uit kraftpapier. Nog een leuk afdrukje erbij en bovenaan het zakje een rood-wit touwtje.

 
 
Ik zeg...niks meer aan doen haha.
 
 
Zo heb ik er 11 gemaakt.

 
 
Ik hoop dat je weer genoten hebt van mijn creatie.
 
Liefs, Esther

maandag 26 september 2016

Scrap en Bep, mijn uitwerking


Goedemorgen allemaal,

Vandaag laat ik jullie de scrap en bep van 24 augustus zien, tis al even geleden maar we weten het allemaal nog wel denk ik wat was het verschrikkelijk WARM die avond zeg, zweten op het hobbykamertje hihihihihi.


Ik heb die van mij gemaakt met het super mooie papier van Maja Design, en natuurlijk heel veel kimya spulletjes.



Tis een goed gevuld boekje geworden, wat echt nog terug doet denken aan de zomer!


De voorkant van het boekje met die geweldige sluiting met knopen, je ziet hier ook een canvas hartje en een kraft hartje dit is een label maar ik heb er een strookje papier en een bindertje met tekst op geplakt zodat je het gaatje niet meer ziet.


Een mooi plaatje met aardbeien (jammie) van Syta van Gelderen,
Ik heb de gewone labels vervangen voor rode omdat dit mooier bij het papier past.
Ook zie je her en der rode pailletten, die heb ik door het hele boekje gebruikt geeft net een beetje extra vind ik.


Op het label heel simpel gewoon een plaatje uit het design papier met wat pailletten.


In het midden wat labels uit het designpapier geknipt en deze erin gestoken 


En deze canvas vlaggetjes vind ik zo leuk!!!!


Weer een zomers plaatje van Syta van Gelderen.
aan de rechtse kant een hartjes hanger aan een houten banner vastgemaakt.


En ook hier weer op het label een plaatje uit het design papier


Dan was dit mijn uitvoering van de scrap en bep, een super leuk project weer, en als ik er naar kijk voel ik weer de warmte maar vooral de gezelligheid van die avond!!

Natuurlijk ben ik weer erg benieuwd wat jullie ervan vinden!!

Lieve groetjes, Sandra 


maandag 19 september 2016

Kadootjes gemaakt voor DT dag


Afgelopen 10 september hadden we een DT dag met het team van Kimya.  En Esther had bedacht dat het misschien wel leuk zou zijn om voor elkaar kleine swappies te maken.
Super leuk idee maar ik moest wel ff  bedenken wat ik dan ging maken... Maar ja toen ik de bagtopper van Marianne Design voorbij zag komen wist ik het meteen.

Het deed me denken aan de winter lekker met chocolade melk en slagroom!! Dus eerst naar de supermarkt om de spulletjes te halen en toen aan de slag.
De transparante zakjes heeft Kimya natuurlijk volop, alleen ik moest weer een slag groter anders paste  het pakje slagroom er niet in!
Dus zakje gevuld met 3 chocomelk zakjes, het slagroom pakje en natuurlijk wat mini chocolaatjes om het compleet te maken.
Het zakje met nietjes dicht gemaakt en uit cardstock een sneeuwrand gestanst en deze  eromheen geplakt.
De bag topper heb ik uit kraft kleurig cardstock gestanst  en door de opening kon het rietje geschoven worden met daaraan de ster label met let it snow sticker!
Door de bovenkant van de bagtopper nog een leuk bijpassend lintje gedaan met eromheen cotton cord met een zilveren glittertje...zo gaaf!
Her en der wat sneeuwbolletjes en wat  ook de zilveren sneeuwvlok confetti geplakt.
Ook had ik nog sneeuwpop gelukspoppetjes dus die mochten er ook op! En om het geheel af te maken nog wat rinkelende belletjes geknoopt!
 Het was echt een feestje om van iedereen weer wat anders te mogen ontvangen!!

Tiets

donderdag 15 september 2016

Kleine cadeautjes

Afgelopen zaterdag hadden we een DT dag met het hele team bij Kimya in Arkel. We hadden van tevoren afgesproken dat iedereen een zelfgemaakt kleinigheidje voor elkaar zou maken. Wat is nou leuker om van het hele team zelfgemaakte cadeautjes te krijgen?
Ik heb een transparante blokbodem zakje gevuld met verschillende snoepjes. Om de bovenkant heb ik een stukje textiel gevouwen.


Om het geheel compleet te maken heb ik er nog een lintje omheen geknoopt en hieraan een labeltje met een stukje rietje bevestigd met een stukje rood/witte touw. Natuurlijk mag de boodschap met het stickertje "veel liefs" niet ontbreken.


Ook heb ik een transparante blokbodemzakje gevuld met 2 kleine flesjes shampoo/bodycream. Ook hier heb ik om de bovenkant een stukje textiel gevouwen en nog een blauwe label. Hieraan heb ik weer een kleine label bevestigd met de tekst "goede reis"


Tot slot heb ik aan de bovenkant nog een stukje touw vastgebonden. Kleine cadeautjes zijn altijd leuk om te krijgen.


Voor de jarige Job heb ik een vlakke transparant zakje gebruikt en er zeepjes in gedaan.
Om de bovenkant heb ik een stukje jute gevouwen en daarbovenop een stukje kant met roosjes geplakt. Onder het jute heb ik een afgeknipte label geschoven met daarop een stukje opengewerkt lint geplakt en een tekststicker. Door het labeltje heb ik een nog een bindertje bevestigd.



Ook helemaal geïnspireerd door Halloween volgende maand heb ik een kleine snoepverpakking gemaakt. Ik heb een stukje kraft gerild en gevouwen. Op de voorkant heb ik een klein bruin zakje geplakt met daarin een label.


Binnenin heb ik een klein transparant zakje met plakstrip gevuld met Jelly Beans. Ik heb deze en de bovenkant van het doosjes vastgemaakt met een stukje organza. Aan het labeltje heb ik nog een stukje lime groen ijzerdraad bevestigd.

Jolanda

maandag 12 september 2016

Fijne vakantie

Hallo allemaal!

Voor de meeste van ons is het al achter de rug maar ik wil jullie toch nog dit doosje laten zien. leuk om hier een klein cadeautje of geld in te doen voor een onvergetelijke vakantie!




Ik heb een kraft vouwdoosje met venster gepimpt met papier van studio light. Een label erin waarop je je tekst kunt schrijven.



 En verder een lintje een fotorolletje en een glazen flesje.


Simpel maar wel erg leuk om te geven!


donderdag 8 september 2016

Romantisch doosje met album

Hallo iedereen, ik heb dit keer een vreselijk romantisch doosje voor je....ik denk dat ik in een vreselijk romantische bui was.... hihihi
Het is dus een doosje geworden, daar heb ik er nl een paar van in voorraad. Ik had die mooie krul gekocht en vond dat die op een doosje moest , en ik vind hem romantisch. Tel daar een paar romantische plaatjes bij op en de kleur roze ( vind ik òòk romantisch) en je krijgt dit roze romantische doosje. En nu hou ik op met het woord romantisch.


Ik heb het slingertje wat er op zit nog extra versierd met kleine roosjes. Zowel de slinger als de roosjes hebben ijzerdraad in zich dus die kan je dan om elkaar wikkelen. Voor de rest nog heel wat vlinders ( ook heel roman.......o nee, dat woord zou ik niet meer gebruiken ) en bloemen. Zowel gemaakte als kant en klare. Omdat de inhoud iets dikker is geworden dan ik bedacht had, heb ik er een extra strik om gedaan om hem dicht te houden. Ook zit er nog een curly pin op en ik heb het papier gebruikt van Studio Light...Romantic Flowers.


Ik heb in het doosje een uittrekbaar album gemaakt van papieren zakken. Hieronder zie je hoe ik ze in elkaar heb geplakt. De bovenkant van zo'n zak is ongelijk, dus die heb ik eerst gelijk geknipt ( en nog een beetje extra) . En toen 1 voor 1 de zakken in elkaar geschoven ( zo'n 2 à 3 centimeter) en deze dus goed geplakt. Ik heb er 3 gebruikt...het waren er eerst meer maar toen kreeg ik m'n doosje helemaal niet meer dicht !!!


Ik heb van Studio Light de serie Beautiful Flowers en Love & Home gebruikt. (onderin...bij alle artikelen, heb ik uit iedere serie maar 1 item geplaatst anders werd het teveel). Ik heb de foto even zo genomen dan kan je goed zien dat, voordat ik het design papier er op heb geplakt, ik er een lintje heb zitten, hier ' trek ' je het album omhoog uit het doosje. De laatste bladzijde zit trouwens vastgeplakt op de bodem. Dus hier aan het lint zit nog zo'n leuk klein lief labeltje, zodat de ontvanger kan zien dat het handgemaakt is, ook heb ik er zo'n klein kwastje aan gehangen. Wat vind je trouwens van die leuke sticker? 


Hieronder zie je hem als hij helemaal is uitgetrokken. Hij kan voor zowel een verjaardag als een trouwerij....de tekst kan bij beide. De grote tekst is zò waar....


Zoals je ziet heb ik er lekker veel Kimya dingetjes opgeplakt. Een stukje van een rietje, een strikje, jute vlinders, labeltjes, kwastjes en veertjes.


Ik heb geprobeerd om alles wel weer een keer terug te laten komen, dan blijft ie wat rustiger. Kleur, papier. Ik heb er ook bloemen en vlinders van Joy op zitten ( butterflies, sunflowers en vintage flowers).


Hieronder dan nog de achterkant, want die mag je niet vergeten. Ik heb hiervoor het papier gebruikt van Marianne Design.

Nou, dit was hem weer van mijn hand. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden en misschien wel eens een keer gaan proberen te maken. Zou leuk zijn !
Groetjes van Martine

maandag 5 september 2016

Workshop Projecten KGKD Den Bosch


Afgelopen 1, 2 en 3 September waren de Knotsgekke Kaartendagen en de mensen konden deze workshop bij ons komen maken.
Hetzelfde projecten maar in 2 thema's
Of zomer of kerst.
Voor het zomerse voorbeeld heb ik het papier van Studio Light - Romantic Summer gebruikt.
 Natuurlijk zitten die vellen ook in het pakket wat iedereen kreeg met de nodige Kimya artikelen!


 Kijk nu eens dat prachtige roze lint met de strandhuisjes....wow


 In dit project zitten diverse labels her en der verstopt.


 Hier klapt er iets open waardoor je weer een label tegen komt.


De achterkant is met de ovalen stans beplakt en daar de vuurtoren in. Op het rietje heb ik een kraft bloem geplakt met daarop een mini envelop en daar weer een plaatje ingeschoven..


Die achterkant kan ook weer opengeklapt worden!!


 En hier dan even alle labels op een rijtje!!


En dan het zelfde project nog een keer maar dan met Winter Memories van Studio Light.


 Het goudkleurige weblint paste hier zo geweldig bij dat ik dat door de labels heb geknoopt.


   Ook in dit pakket natuurlijk weer de nodige Kimya artikelen



 Op deze achterkant heb ik ook weer dat rietje verwerkt.


Het etiket met let it snow past hier wel perfect bij!


Ook hier de hele rij labels.