donderdag 28 april 2016

Messy album "spring is in the air"

Goedemorgen allemaal,

Vandaag een messy album van mijn hand gemaakt met de spulletjes van Kimya creatieve verpakkingen.


Het album is gemaakt van twee blokbodemzakken, 2 witte vlakke zakjes en een dubbelgevouwen kraft enveloppen, als binding heb ik bindringen gebruikt.
In het hele album heb ik gebruik gemaakt van een mooie voorjaarslijn van Maja design.


Ik heb de zakken in de lengte gebruikt dat vond ik wel weer eens anders als anders, op de voorkant al heel wat Kimya spulletjes gebruikt, een taartrondje, kraflabeltje een knoopje en lint...


De eerste pagina is dus de blokbodemzak, hier heb ik een pocket op gemaakt en daar labels in gedaan, en zien jullie de jute bloemen zooo gaafffffff ik heb ze door het hele album gebruikt!!!
de tweede pagina is een witte vlakke zak, hierop een leuk plaatje, breed kant en zo'n leuk houten bannertje hierop nog een satijnen strikje vastgemaakt.


De middelste pagina is een dubbelgevouwen kraft enveloppe, hier heb ik de klep vanaf gesneden en zo kon ik er een label insteken, ik heb dit gedeelte dicht gestrikt met een stuk lint anders bleef dit zo open staan.


Hier dus het midden van het album (de dubbel gevouwen enveloppe) met aan een kant wat labels en aan de andere kant een klein kraft envelopje, hier kun je foto's in verstoppen of plaatjes of een leuk briefje.



En dan de achterkant van de dubbel gevouwen enveloppe, hier ook weer een label in gestoken, en het lint vastgezet met uitgestanste cirkels met daarop een kraft etiket,
na de enveloppe weer een witte vlakke zak, met hierop een grasenvelopje.


De laatste pagina is weer een blokbodemzak, daarop ook weer een pocket gemaakt, en daarin ook weer een label gestoken.

Het is een lekker messy dik album album geworden en ik ben er helemaal verliefd op, het was een hele uitdaging om eens een keer geen foto's te gebruiken in een album maar alleen met plaatjes en het papier te werken maar ik vind hem zeker goed geslaagd!!

Natuurlijk ben ik weer heel erg benieuwd naar wat jullie van mijn messy album vinden, en als jullie vragen hebben dan hoor ik dat natuurlijk graag!!

Lieve groetjes Sandra 
 

maandag 25 april 2016

Happy Birthday

Hoi allemaal,

Vandaag een super snelle vlopjes kaart met een tag erin, voor als je toch iets zelf gemaakt iets wilt geven in plaats van een gekochte kaart, want ze eerlijk de mooiste cadeautjes zijn toch leuker zelf gemaakt .

Ik heb op wit cardstock de Dutch Doobadoo Envelop Art enveloppe + label A4 overgetrokken en zo uitgeknipt/gesneden.
Volgens de vouw lijnen gevouwen en het vlopje in elkaar geplakt.


Bij deze shape zit ook een label die er mooi in past , de label ook overgetrokken en uitgesneden.
Met het mooie papier van Studiolight de Love and Home Collectie het mapje en de tag beplakt.


Een wat oudere stempel van uit de Chalk serie van Studiolight gebruikt op de tag.
Boven aan de tag een hartjes bedel, deze zit vast met een jute touw en wit lint te samen met een bloemetje. 


De voorkant van het mapje bekleed met een papieren doily op de doily zitten twee kleine hartjes deze komen net als de en foto en het uitdruk shape hartje uit de Love and Home Collectie van Studiolight.
Verder wat stickles voor het glittertje hier en daar .
Toch geweldig om te geven, je kan er eventueel wat centjes of een kadokaartje nog in doen ,of aan een bosje bloemen hangen opties zat.

Fijne dag allemaal.
XX Christa
  

maandag 18 april 2016

Pocketletter swap!

Goede morgen allemaal,

Een poosje geleden deed ik in de Kimya facebookgroep een oproepje om een pocketletter met mij te swappen, er regeerden 3 dames en ik besloot om met alle drie een swappie te doen.

De eerste was met Martine, met haar had ik het thema voorjaarsgevoel afgesproken, en dit is mijn pocketletter geworden....


Voor deze pocket letter heb ik de "Provencelijn" van Studio light gebruikt, het gaf mij wel een voorjaarsgevoel...

 

Op deze pocketletter diverse spulletjes van Kimya, verschillende labeltjes, strikjes en bindertjes met tekst.


Op de pocketletter een pergamijn zakje met daarin een label, hierop een taartrondje, en ook zie je  nog een kraft sticker. ook heb ik nog een miniflesje gevuld met wat kraaltjes op de pocketletter geplakt.

De tweede pocketletter ruilde ik met Anja, deze was in het thema "Love"


Deze heb ik gemaakt met restjes die ik nog had liggen.


Ook op deze pocketletter diverse soorten labeltjes, een stukje jute en een flesje gevuld met kraaltjes, ook een houten bannertje, het roze hartje heb ik afgewerkt met een reststukje designpapier en bindertjes met tekst.


Ook het  bruine hart heb ik diezelfde maner afgewerkt doet toch net iets meer vind ik, onderin ook het houten handmade knoopje en een plastic hartenknoopje, Op de rechtse foto kun je goed het diepte effect van de pocketletter zien omdat ik ook veel onderdelen op de buitenkant met een 3d effect opplak.

De derde pocketletter ruilde ik met Mieke, en ook deze was in het thema voorjaar.,,,


Deze maakte ik met de "botanical garden" lijn van studio light, ook deze gaf mij een echt voorjaarsgevoel, de combinatie met het burlap vond ik erg mooi!


Natuurlijk ook hier weer labeltjes met aan een labeltje een veertje, houten vlinderknoopjes, satijnen strikjes, en die super gave burlap bloemen paste er precies bij!


Ook hier weer een miniflesje met kraaltjes, en ook weer een foto van het zij aanzicht zodat je mooi de diepte kan zien, ben er gek op om ook de buitenkant van de pocketletter te versieren!

Zo dat waren de drie pocketletters die ik verstuurde natuurlijk kreeg ik van de dames prachtige pocketletters terug, ik vond het in ieder geval super leuk om met deze dames te swappen!!

Lieve groetjes Sandra 


donderdag 14 april 2016

Gondeldoosje

Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie zien hoe leuk je een gondeldoosje kunt maken. Met wat spulletjes van Kimya maak je zo'n gondeldoosje helemaal naar eigen smaak.
Wat zijn er weer leuke nieuwe dingen uitgekomen. Ik ben gek op kleurtjes en word er zo vrolijk van!
Kimya verkoopt ook de nieuw uitgekomen boekjes Mix en Match van Studiolight. Je kunt hier zo leuk mee combineren!


Ik ben begonnen met het beinkten van alle randjes van het gondeldoosje en heb daarna een velletje papier uit het boekje in de vorm van het gondeldoosje geknipt en erop geplakt.


Ik ben begonnen met het plakken van een mini-onderzetter. In alle kleuren zijn die te verkrijgen en vind je een grotere leuker dan heeft Kimya deze ook.
Daarna heb ik in het midden een stuk mesh wired lint geplakt.
Hierboven op heb ik een plaatje geplakt. Ik heb 1 kant vrijgelaten van tape/lijm zodat er een leuke pocket ontstaat.


In de pocket heb ik een label gedaan. Omdat je het burlap lint zo leuk kunt splijten heb ik deze gebruikt. Het geeft een leuk en speels effect.
Aan de label heb ik een bedeltje gehangen van een vlindertje. En wat vinden jullie van de leuke gekleurde balletjes.


Rechts onderin heb ik een stukje rozenlint geplakt en een bindertje met de tekst Especially for you.
De plakpareltjes had ik nog liggen. Ideaal om een leeg plekje op te vullen.


Links bovenin een etiket met Made with love en weer wat pareltjes om een leeg plekje op te vullen.

Ik vind het nooit zo leuk om op een verjaardag iemand zo geld te geven. Dit gondeldoosje kun je mooi gebruiken om te vullen met geld, maar het is ook leuk om hem te vullen met chocola, snoep, een paar foto's, een maskertje of iets anders kleins.

Ik wil iedereen hele fijne paasdagen wensen! Ik heb er zin in.....ik ben klaar voor de lente en heb wel weer behoefte aan mooi weer.....
Ik hoop dat jullie hem leuk vinden en zo wat inspiratie op doen.

Lieve knutselgroetjes van Lianne!


woensdag 13 april 2016

Klembord

Ik mocht weer aan de slag met  het bedenken van een klembord en deze keer heb ik er een persoonlijk bord van gemaakt. Je kunt zo bij elke maand een eigen foto plakken. Natuurlijk ook leuk zoiets kado te doen.




In het bakje onderaan zitten labels waarop je boodschappen lijstje in kunt vullen of datums van verjaardagen kunt vermelden.

Liefs Tiets


dinsdag 12 april 2016

Nieuw DT lid- Martine Bruinings



Hallo iedereen,

Mij is gevraagd , naar aanleiding van m,n gast-designschap, om vast lid te worden van het design team....hoe gaaf is dat !??
Dus bij deze stel ik mij even voor......

Ik ben Martine Bruinings- Harmans, ik ben 48 jaar, al 30 jaar samen met Arie, waarvan 17 jaar getrouwd. We hebben 5 katten en 1 hond....... en 6 baardagamen :) 
Ik heb ook nog een tweelingzus...maar die heeft niks met kaarten maken en zo..... die bakt liever taarten.
En dan is er ook nog een oudere zus, die maakt dan weer wel kaarten.
Ik heb het knutselen van mijn vader, die was ook altijd aan het tekenen. Ik op school trouwens ook. En dat is overgeslagen op het kaarten maken. Zoals zovelen
eerst met 3d, later met het inkleuren van Magnoliaatjes. Sinds kort vind ik ook de Wee Stamps helemaal te gek! 
En sinds ik Kimya heb ontdekt vind ik het ook heel leuk om doosjes en zakjes te versieren.

Sinds m'n kindertijd gaan we al naar Oostenrijk op vakantie, altijd hetzelfde adres ( ik ben er zelfs getrouwd! ) Zalig...binnenkort weer...


Nou, ik heb geloof ik wel genoeg van mezelf verteld ;)
En ik zie jullie binnenkort met mijn eerste project....

Hier nog even een ouder project van mij:




Lieve groetjes , Martine

maandag 11 april 2016

Kadootje

Ik ben deze keer aan de slag gegaan met een kraft tasje. 


Op de voorkant heb ik eerst een stukje textiel geplakt. Deze is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Daar boven op heb ik een stukje breed mesh wired geplakt en vervolgens een mooi plaatje.


Ik heb in de rechterhoek een klein kraftlabeltje bevestigd en met daarop een tekst sticker die ik wat op maat heb geknipt. Aan de onderkant van het labeltje heb ik een witte hartjes knoop geplakt.


Door de bovenkant heb ik een stukje roze breed kant geregen en dat vastgezet met een stukje blauw organza lint.


Tussen het lint en kant heb ik nog wat bloemetjes bevestigd.
Je kunt het tasje vullen met allerlei lekkere dingen.


Veel liefs, Jolanda


donderdag 7 april 2016

Happy Birthday


Hallo allemaal,

Vandaag is het weer mijn beurt om jullie te inspireren. Deze keer heb ik een cadeau-tasje gepimpt.



Het tasje heb ik eerst beplakt met bruin dp papier en daarna met designpapier van Maja Design.


Het afdrukje heb ik gekleurd met Faber Castell


En daarna natuurlijk het pimpen met lint, knoopjes, bloemen, labels, hangers, enz


Wist je dat Kimya ook deze zelfklevende rondjes verkoopt voor om de gaatjes.


Achterop wat lint een etiket en een hartje.

Liefs, Desiree