donderdag 29 januari 2015

Album Ome Jan

Album "Mijn ome Jan"


Hallo allemaal,

Vandaag weer een project van mijn hand, het is een album gemaakt van bruine vlakke zakken.
Mijn ome Jan werd in januari 50 jaar, wij hebben best een speciale band en het leek me dus leuk om een album te maken met een aantal foto's van ons samen, dat was nog best een gedoe om een aantal leuke foto,s te vinden waar we samen op staan, heb heel wat zolders gezien haha, maar uiteindelijk is het gelukt om een paar te foto's te vinden uit diverse periodes uit ons leven!!

Eerst een paar foto's om te laten zien hoe ik het album maak, ik leg dus twee vlakke zakken andersom op elkaar, ik vind het dan fijn om ze aan elkaar te naaien, maar dit zou natuurlijk ook kunnen met bindringen of met lint. aan de zijkanten houd je dan 2 openingen over (bovenkant zakken) dit zou je kunnen gebruiken om labels oid in te schuiven, ik heb er deze keer voor gekozen om ze dicht te plakken.


Op de voorkant van het album heb ik de foto gebruikt van de uitnodiging voor het feestje.
Met design papier heb ik een leuke lay out gemaakt, afgemaakt met wat stansen stempels en een lief kantje, de titel mag natuurlijk niet ontbreken "Mijn ome Jan 50 jaar"


Op de volgende pagina's nog wat foto's uit de oude doos, mijn oom met mij als baby op schoot en mijn oom met mij en mijn broertje onder de kerstboom.
Achter de linker foto heb ik een label geplakt met daarop een leuke stempel, ook zie je hier het gave opengewerkt jute, op de rechter pagina langs de onderkant nog eens het lieve kantje.


Op de volgende pagina een foto van mijn oom en mij samen met mijn opa, deze foto had ik nog niet eerder gezien en vind ik dus erg speciaal (mijn opa is er al lang niet meer), ik kan me nog goed herinneren dat ik vaak zo lekker bij mijn opa zat, achter deze foto ook weer een label en wederom het lieve kantje (ben er gek op op dit kantje zo lief en fijn).
De andere foto is van mijn trouwdag, mijn oom was mijn getuige, op de tafel zit mijn nichtje (zijn dochter), je ziet op deze foto hoe trots hij is op zijn meiden!!
Hier heb ik weer gebruik gemaakt van het opgewerkt jute en het kantje.


Dan twee wat recentere foto's, de linkse is een jaar of 5 geleden en de rechtse is van vorig jaar.
Wij drinken graag samen een (of meer) jägermeister en niet "alleen als het ijskoud is", en dit mocht dus niet ontbreken in het album.
Ik heb wat labels van jägermeister uitgeprint en deze achter de foto geplakt, het kleine flesje onderin heb ik gevuld met zwarte acrylverf zodat het net lijkt alsof er jägermeister in zit!!


Ook de achterkant van de zak ben ik niet vergeten, hierop heb ik een kleinere maat vlakke zak geplakt, hierin had ik de kleine bijdrage gestopt, ook hier weer een label en het lieve kantje, maar ook een breed stuk kant.


Wat heb ik een plezier gehad met het maken van dit album, soms echt even terug in de tijd heerlijk, mijn oom heeft hem natuurlijk al gekregen en vond het ook helemaal geweldig!

Ik hoop dat jullie weer heb kunnen inspireren en mochten jullie vragen hebben over het maken van een album dan hoor ik ze natuurlijk graag!!

Groetjes Sandra 

maandag 26 januari 2015

My precious daughter

My precious daughter........de woorden zeggen al genoeg natuurlijk. Nu heb ik zelf geen kinderen, maar ik ben blij dat ik vriendinnen heb die wel kinderen hebben ! En dat ik de foto's mag gebruiken.

1 van mijn vriendinnen heeft een fotoshoot gedaan met haar dochters en met die prachtige foto's en de schitterende papierlijn my precious daughter van Pion ben ik aan de gang gegaan.
Het is wel een project wat totaal buiten mijn comfort zone was. Maar ik ben er wel heel erg content mee !!

Het album zelf is gemaakt van  4 bruine papieren zakken. Ik heb de zakken gevouwen op 21 cm  zodat er een flap ontstond. Deze flappen heb ik om en om geplakt dan wel open gelaten.

De voorkant van het album. Het album wordt dichtgemaakt met behulp van een stuk lint in een bijpassend kleur.


De 1ste en 2de pagina.


Op de label die geplakt zit achter de foto op de "flap" zit weer een stukje lint. En achter het vogelhuisje zit een labeltje .


 Als je de "flap" opent zie je een grotere label. Achter de grotere foto van die prachtige meiden zit een papieren onderzetter en onder in de hoek zit nog een hartjes knoop.


Op de tweede pagina kan je zien dat ik de flap dichtgeplakt heb, zodat er een pocket ontstaat. Hierin zit een label. Op deze label zit houten knijpertje die 2 labeltjes vasthoud. Aan de label zit een mooi lintje.
Op de pocket heb ik ook weer een pocket gemaakt, hierin heb ik o.a.een gele label in gezet. Aan het gele label zit nog een stukje lint.  Ook het label erachter heeft een stukje.


Bij deze pagina heb ik de zak opgehouden, zodat ook hier weer een label in kon. Aan de zijkant van de label zit een stukje kant.


Achter de foto van de volgende pagina zit een loonzakje die is gepimpt met een stukje kant. De onderkant van dit kant heb ik versierd met  paars scrapfloss draad. Aan de bovenkant zit ook weer een stukje kant. In het loonzakje zit een label die ik gepimpt heb met een stukje jute en een hartjes knoop. 
Achter het dessignpapier zit nog een onderzetter.
Aan de onderkant van de pagina loopt een stuk wired kant.


Ook op deze pagina heb ik een loonzakje gebruikt. Aan het labeltje die in het zakje zit heb ik nog een stukje lint bevestigd. Bovenaan, achter de foto, piept een heel klein stukje creme kleurig kant.



Deze pagina is ook weer rijkelijk toegedeeld met items van Kimya. Op de flap zie je een grote label, hierop zit een stuk jute en wat stukjes design papier. Op deze label zit weer een label geplakt. Achter de bedel zit een rozet van een stukje kant. Achter het rozet zit een stuk folk lace kant.
Achter de foto zit een papieren onderzetter in de vorm van een hart. Aan de onderkant van de pagina zit nog een stuk folklore kant.


Op de pocket van de pagina zit een stukje zonnebloem kant. In de pocket zit een label. Achter de foto op deze label zit een gele label en ik heb er ook 2 voetjes knopen op geplakt. Deze knoopjes zijn echt een must have voor baby projecten !!
En ook op deze pagina heb ik weer een hartjes knoop gebruikt.


En dan zijn we nu alweer aangekomen aan de laatste pagina, dit is ook de achterkant van het album. Hier heb ik een handmade etiket en een handmade label gebruikt.


Hier nog even een close-up van de labels.




Groetjes Cin !!

donderdag 22 januari 2015

Valentijns luchtballon

Beste Kimya Fans,

Voor vandaag neem ik jullie mee in mijn Luchtballon.
We gaan op Valentijnstocht!
Van onze Kimya Bloghop had ik nog een doosje over.
Het is een vierkant Kraftdoosje.
Ik heb het deksel onder het doosje geplakt en hier het
mandje van mijn luchtballon van gemaakt.


Het doosje hangt met touw onderaan mijn ballon 
en zo kunnen we dus op pad!
De ballon zelf is gemaakt met het nieuwe
hart stencil van Dutch Doobadoo.
Door deze 4 x uit te knippen en de delen aan elkaar te plakken 
krijg je de basis van je ballon.
Ik heb 3 kleuren cardstock gebruikt.
En daarop zit nog 1 designvelletje uit
de nieuwe blokken van Studio Light.


Hier is goed de opbouw te zien van de basis
 met de harten.
Het zijn allemaal op een volgende maten
die ik heb gebruikt.


Het mooie rozenband mag natuurlijk 
niet ontbreken ten tijde van 
Valentijn!!!!!


Een mooie bloementoef met 
wat veertjes en een hartje doet het altijd goed!


Om het geheel rust in te blazen heb ik 
ervoor gekozen om 2 kanten te voorzien
van hetzelfde papier.


Van bovenaf ziet het er dan zo uit.
Let wel op voor het in één plakken van de harten
dat je het touw er tussen plakt!


Op de helft van de touwtjes zit dit mooie strikje van 
Marianne Design.
Ook deze heb ik 2 x gestanst en tegen elkaar geplakt!


En tot slot nog een foto van het mandje.
Ik heb voor wat vulling er nog wat tule in gedaan.
En hier liggen nog wat mooie roze glas kralen in.
Maar je kunt het natuurlijk ook heel leuk vullen met
wat lekkers zoals bv Kersenbonbons.
Zou hou je het geheel mooi in de kleur.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mee te gaan
tijdens mijn ballonvaart!

Lieve groetjes Noriko

woensdag 21 januari 2015

HET KIMYA TEAM Deel 3

                                        En we zijn er nog niet...  we gaan nog even verder met...
Sandra van Kleef:




Hallo

Ik ben Sandra van Kleef 42 jaar en woon met mijn man en 2 kids in het brabantse Roosendaal.
Ik geef diverse workshops, PanPastel cursussen en ik ben ook onafhankelijk demonstratrice voor Stampin up. Ik heb een eigen workshopruimte waarin ik dit allemaal kan doen en sommige workshops geef ik ook bij winkeliers.
Ik vind het erg leuk om de dames die een workshop komen volgen iets nieuws te leren en ze een leuke dag te geven, ik neem daar ook altijd graag de tijd voor en loop dus ook altijd uit wat tijd betreft, maar dat is niet erg zolang de dames maar een leuke dag hebben daar gaat het mij dan om ;)

Ik ben al vanaf het begin bij het Kimya DT team, ik ben in 2011 begonnen bij Kimya met het mee helpen op de beurzen, ondertussen hebben ik al heel wat beurzen meegedraaid en dat doe ik met heel veel plezier. Ik nam dan ook regelmatig voorbeeldjes mee naar de beurs van creaties die ik maakte met de Kimya producten.
Ik vind het erg leuk om steeds weer een nieuwe uitdaging aan te gaan met de producten en er telkens weer iets leuks van te maken.
in 2014 ben ik samen met Femke begonnen met het maken en bedenken van de zelfmaakpakketjes en daarna patroon bladen voor de uiltjes en het gourmet tasjes met venster.

Omdat ik de beurs regelmatig van mensen hoorde dat ze dat een lastig tasje vinden om te bekleden ben ik daar een patroonblad voor gaan maken.
Deze bladen kunnen de mensen dan bij het tasje kopen en op die manier kunnen ze tasje dan makkelijk bekleden met design papier.


een uitgebreide werkbeschrijving van het tasje bekleden met het patroonblad dat vind je in mijn eerdere blog post 






en de volgende in het rijtje is Janet Blaauw
*********************************



Er was bedacht dat we ons allemaal eens aan jullie persoonlijk gingen voorstellen.
Ik weet niet of ik dat ook nog zo uitgebreid moet doen want mijn bijdrages aan dit blog gaan terug tot aan de start van Kimya Designteam. Ik mocht dus vanaf het begin
deel nemen aan dit blog waarbij we elke keer leuke dingen aan jullie laten zien met
de geweldige leuke spulletjes van Kimya.

Maar ik zal me dan even voorstellen;

Mijn naam is dus Janet Blaauw getrouwd met Bert en we hebben twee dochters.
Sanne ( 1995) en Kim ( 1999)  Wij wonen in een twee onder 1 kap woning in Holten waar mijn ouders aan de andere kant wonen. Nu zul je afvragen...oooh..zo dicht bij je ouders?? En ik kan hierop zeggen dat het heel goed gaat. Mijn man en ik zijn er in 1992 gaan samen wonen en eigenlijk nooit weer verhuist hihihi...Maar nu moet ik er wel bij zeggen dat we wel de ruimte hebben om het huis dus we lopen elkaar niet voor de voeten ;)

Verder kan ik vertellen dat ik altijd al heel graag creatief bezig ben op allerlei gebied,
Ook technisch mag ik graag overal mijn snufferd ins teken. Aansluiten van apparatuur en dat soort dingen is dus meestal mijn klusje in huis :) En als het weer het toelaat kunnen we ons ook nog wel vermaken in onze tuin. Hier een klein stukje van deze tuin, dan kun je wel nagaan dat hier ook nog wel het een en ander moet gebeuren hihihi..
Zowel een "bloementuin" als een groentetuin....veel werk maar
 we hebben dan wel lekkere verse groentes in ons pannetje.

Maar mijn grootste hobby is het kaarten maken.
Dit mag ik graag doen met leuke stempelafbeeldingen, diverse
stansmallen , designpapier en veel Kraft spulletjes.
Ik ben dan ook 1 van de gelukkigen die voor Noor!Design mag werken.
Dit kan ik weer super combineren met Kimya spulletjes.
Het leukste wat ik voor Kimya heb gemaakt is moeilijk kiezen...ik denk dat ik voor dit doosje ga...het zijn helemaal mijn kleurtjes;)


Mijn lievelingskleuren zijn dus Kraft- Bruin-Blauw en een tintje roze erbij !!
Zo..nu heb ik al van alles verteld. 

Fijne dag verder,

Liefs Janet

En dan is Esther Versluis aan de beurt:
**********************************************

Ik ben dus Esther Versluis, op de 28ste van deze maand word ik 33 jaar. Ben in 2009 getrouwd met Willian en in mei 2013 zijn wij de meest trotse ouders geworden van een pracht meisje Yacinthe.



Wij wonen in een mooi Zuid-Hollands dorpje Ameide, gelegen aan de rivier de Lek. Ameide ligt op zo'n 15 minuutjes rijden bij Kimya, Arkel vandaan. 20 minuutjes vanaf Utrecht en Gorinchem. Lekker centraal dus.
Ik werk als bloemist bij een tuincentrum op de bloemenafdeling. Hier werk ik alweer 9 jaar. Eerst full time, sinds Yacinthe er is nog maar 3 daagjes. Daarvoor heb ik 8 jaar bij een bloemenwinkel gewerkt. Met bloemen werken is dus wel mijn ding. Hier kan ik mijn ei kwijt, en heb het prima naar me zin.
Het leukste vind ik bruidswerk maken, maar voor rouwwerk, boeketten of de bloemetjes op water zetten en opruimen mag je me ook wakker maken hoor.


Graag mag ik dus knutselen met bloemen, maar ook met papier vind ik heel fijn. Ik ben begonnen met scrappen en doe dat nog steeds. Ik vind  het maken van minialbums dan ook erg leuk. En daar doe ik momenteel meer mee.  Daar kan ik dan ook de vele foto's die ik maak in kwijt. Fotograferen is dan ook een hele grote hobby. Vooral van de kleine meid, maar ook van bloemen, Macrofotografie vind ik ook heel leuk. Maar daar moet ik nog een hoop in leren. Verder vind ik het heel leuk om kadootjes en doosjes zelf te maken.
Andere hobby's.... ik ben een familiemens en doe graag een gezelschapsspel. Maar ook gewoon lekker kletsen onder het genot van een bakkie thee vind ik heerlijk. Lekker spelen en gek doen met de kleine meid en heerlijk erop uit, uit eten, filmpje, wandelen in het bos of langs het strand, winkelen, maar ook gewoon met een boek op de bank. Facebook en Pinterest afstruinen kan ik me ook mee vermaken. Je snapt het al.... ook ik kom tijd te kort. En zit weinig stil dus.

Ik zit nog niet zo heel lang bij het Kimya design team. Maar voel me er wel helemaal thuis. Ik ben bij Kimya gekomen door een oproepje van Femke op Facebook vorig jaar.
Inmiddels heb ik een paar creaties mogen maken. Maar nu was de vraag... Welke vind je het mooist??
Pff das een moeilijke vraag. Vind ze natuurlijk allemaal mooi, anders had ik ze niet geplaatst. Ben wat dat betreft wel een zeur haha. Het moet wel goed zijn, anders blijf ik net zo lang bezig tot het goed is. Vaak presteer ik het beste onder druk dus moet ik op het laatst haasten. Bv met de blogs voor hier, die staan er altijd net op het laatste moment op. Erg eigenlijk he terwijl we zoveel tijd krijgen...  maar op de een of andere manier komt het er niet uit terwijl ik nog zeeën van tijd heb voor de deadline is... ik hou gewoon van een beetje stress denk. 
Maar de mooiste vind ik toch wel denk ik die van de bloghop laatst. Het was een doosje waarin ik het deksel heb versierd. Een dubbele bodem in heb gemaakt en daaronder nog wat chocolaatjes verstopt.




Kraftdoosje, houten klosje, weblint, kerstboom label zijn producten die oa zijn gebruikt op deze creatie. Maar ik hoop dat er nog vele mooie creaties gaan volgen met artikelen die te koop zijn bij Kimya verpakkingen.

Ik hoop dat wij jullie nog vaak en veel mogen inspireren om ook eens aan de slag te gaan met de spullen van Kimya. En laat ze eens aan ons zien. Dat kan op de facebookpagina van Kimya verpakkingen.

Wie weet zien we elkaar daar, of hier op de blog. Je bent altijd welkom en deze blog is altijd open. We staan open voor reacties, daar worden wij weer blij van!!

Liefs, Esther

En als hekkensluiter verteld Elly het 1 en ander over haarzelf:
********************************************


Hallo allemaal! Ook ik zal me even netjes voorstellen: Elly van Trappen, bouwjaar 1967, getrouwd met Marcel, trotse moeder van 3: Tim (17), Luuk (15) en dochter Bo (13), tevens mijn meest favoriete scraponderwerpen, net als onze 2 hondjes Freddie en Boris, 2 keffende witte wolbaaltjes


Van origine ben ik bloembindster, heb ook een eigen bloemenwinkel gehad, later heb ik samen met 2 van m'n zusjes een bloemenwinkel gerund, en inmiddels ben ik de trotse eigenaresse van 't Scrap-Ateljeetje, ooit héél ieniemie begonnen, maar het is inmiddels aardig uit de hand gelopen! Beide zeer creatieve, kleurrijke beroepen, waar passie en hobby hand in hand gaan! Ook ben ik een enorme huismus, kan heerlijk genieten van tutten in ons huisje aan de dijk


Toen ik nog wat meer tijd had, vond ik het heerlijk om zelf gezellige spulletjes te maken (en te kopen natuurlijk!) voor in ons huisje (al lukt dat kopen nog wel steeds hoor, haha!)



M'n "scrap"-carriere is jaren geleden begonnen, met het kopen van de 2e uitgave van het eerste echte nederlandse scrap-tijdschrift. Het is de enige hobby die door alle jaren heen is gebleven (wat deed ik niet: poppenhuizen, borduren, breien...). Ik heb zelfs een aantal jaar projekten mogen maken voor het Scrapbook Magazine, echt superleuk was dat! Ook mocht ik gast-designer zijn voor Pion Design, ook helemaal geweldig natuurlijk! Tja, en zo kabbelde het een beetje voort. totdat ik de mogelijkheid kreeg om m'n eigen winkeltje, in de bloemenwinkel van m'n zusje, te beginnen en zoals een aantal van jullie misschien wel weet, is dat behoorlijk uit z'n jasje gegroeid. Het is eigenlijk nooit m'n bedoeling geweest om weer voor mezelf te beginnen, maar ja, het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad!


Door Tiets ben ik een aantal maanden geleden benaderd of ik in het design team van Kimya wilde komen en zie hier het resultaat! Ik heb al een paar projektjes gemaakt met hun fantastische spulletjes, voornamelijk mini albumpjes, die vind ik echt heerlijk om te doen. Dit winter-boekje is denk ik wel m'n favoriet


Lekker "rommelig" scrappen, met allerlei zakjes, labeltjes en allerlei leuke embellishments, ik geloof dat dit ook het meeste "mij" is! Van alles om me heen verzamelen en dan stempelen, plakken, knippen en kliederen! Dan heb je geen kind meer aan me!

Gezellig dat jullie even langs zijn geweest!


Lieve groetjes,
Elly

*****************************************
Ik hoop dat jullie nu een beetje een idee hebben wie  er in het team zitten en we gaan met zijn allen jullie weer voorzien van prachtige voorbeelden gemaakt met Kimya materialen!

Liefs Tiets xx

dinsdag 20 januari 2015

HET KIMYA TEAM Deel 2

En dan vandaag nog meer voorstel berichtjes... We beginnen met Cindy!

Heyhoi....
Tiets vroeg ons of we ons eens wilde voorstellen aan onze trouwe blogvolgers..


Dit ben ik , samen met mijn "pupje" Cujo.

Mijn naam is Cindy Plasse. Cin voor vrienden. Ik ben 40 jaar jong en samen met mijn man en hond woon ik in het winderige stadje Den Helder.
Op dit moment ben ik werkloos, maar dat geeft me weer de tijd om te knutselen hihihi.
Ik wordt er wel eens van beschuldigd dat ik prettig gestoord ben, maar dit kan ik niet bevestigen natuurlijk.

Naast knutselen voor Kimya, hou ik me ook bezig met het maken van kaartjes, scrappen, wandelen met de hond, mediteren ( tot rust komen), en weer proberen te genieten van het leven.

Hoe ben ik bij Kimya terechtgekomen ?

Ik kreeg van Tiets ( mijn vriendin en achterbuurvrouw) een hoedendoos om te pimpen. Een mooie paarse. Deze hoedendoos deed uiteindelijk mee met een wedstrijd en hij werd verkozen samen met nog een aantal gepimpte hoedendozen om geshowd te worden op beurzen.
Dit vond ik al een super eer natuurlijk !!
En toen kwam de vraag of ik designer wilde worden bij Kimya. Over dat antwoord hoefde ik niet lang na te denken natuurlijk.

Welk project vind ik het mooiste wat ik gemaakt heb tot nu toe?

Dat is best lastig, want ik heb nog niet zoveel gemaakt. Maar als ik er 1 moet kiezen dan doe ik het aankomende project. Dit project zit echt bomvol Kimya spulletjes !! Dus hou de blog in de gaten als je meer wilt weten over dit project.
Hier is in ieder geval een sneakpeakje.


Groetjes !!
Cin

En dan is Martine Bosman aan de beurt!!
************************************************


Hallo allemaal,

Ik ben Martine Bosman, dertiger, getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen.
In het dagelijks leven ben ik eigenlijk elke dag wel druk met mijn hobby, want mijn motto is echt: een dag niet geknutseld, is een dag niet geleefd.
Ik ben gek op het maken van doosjes en cadeautjes. daarin kan ik me altijd heerlijk uitleven.
Als ik niet aan de hobby ben, dan ben ik aan het sporten, want ook dat is mijn grote passie.
Tijdens het sporten krijg ik altijd leuke hobby ideeën die ik dan gelijk uitvoer als ik thuis ben.

Ik ben al jaren bij het KIMYA team,
Ik kwam in aanraking met Kimya op hun eerste beurs in Zwolle. ik denk zo'n 3 jaar geleden.
Ik kocht bij hun wat doosjes. en bij thuiskomst was ik al snel door mijn voorraad heen.
en deed ik alweer een volgende bestelling.
en van het een kwam het ander. en na een tijdje ben ik bij hun in het team terecht gekomen.

Mijn mooiste project? dat vind ik wel een hele moeilijke vraag. daarom heb ik het wat algemeen gehouden, en gekozen voor een cadeau tasje. want dat zijn dingen die ik gewoon geweldig leuk vind om te maken.
Het zijn gewoon "kale doosjes" die je voor elke gelegenheid kunt gebruiken.
Ik heb hem hier gepimpt met wat labels, doilys en natuurlijk de schattige lieve heerst beestjes.


Liefs Martine



De volgende is Sandra Rietveld!
*************************************


Hallo allemaal,

Er was ons gevraagd of wij ons als DT team aan jullie wilde voorstellen.... ja natuurlijk, het is toch altijd leuk om de persoon achter de creaties een beetje te leren kennen!!

Ik ben Sandra en dit jaar ga ik toch echt de 40 aantikken, ben al 15 jaar getrouwd met Maurice en samen hebben we een zoon Niels van 12 jaar, samen wonen wij in Zoetermeer.

Ik werk 30 uur per week bij een groothandel in bouwmaterialen "Bouwmaat", ik werk hier al 20 jaar met veel plezier en heb het super naar mijn zin in deze mannenwereld.

Volgens mijn moeder ben ik creatief geboren (zelf is ze ook behoorlijk creatief hoor, dus ik heb het van geen vreemde), sinds ik me kan herinneren ben ik al met van alles en nog wat bezig, pergamano, 3d kaarten maken, dakpannen bekleden, sieraden maken noem het maar op ik heb het allemaal al wel eens gedaan, ik ben nu voornamelijk "verslaafd" aan de stempels vooral de lieve Magnolia's zijn bij mij favoriet, deze kleur ik in met Distress inkt een medium dat mij erg goed ligt, en verwerk ze dan op kaarten, tasjes, doosjes etc etc.
Maar ook minialbums maken vind ik op dit moment erg leuk, net zoals de mixed media technieken die je nu veel ziet vind ik super, ja eigenlijk vind ik wel heel veel leuk, het gebeurt dan ook regelmatig dat er diverse projecten op mijn hobbykamer en mijn bureau liggen die nog "ff" afgemaakt moeten worden haha, hier een foto van hoe het er dan ongeveer uitziet.


Herkenbaar toch?!
"creatieve mensen hebben geen rommel, ze hebben overal ideeën liggen"
tenminste dat zeg ik dan tegen man en zoon lief als ze weer eens zuchtend in de deuropening naar mijn bureau kijken ;-) , maar ik zie het toch echt zo!!

Ik kwam een jaar geleden in het DT team van Kimya, na een oproepje op Facebook dacht ik ik trek de stoute schoenen eens aan en probeer het gewoon, super blij was ik dat ik bij het DT team mocht komen, heerlijk om te mogen werken met al die gave spulletjes!!

Er werd ook gevraagd naar onze favoriete creatie, daar hoefde ik niet lang over na te denken, natuurlijk ben ik blij met alles wat ik maak maar dit project is heel persoonlijk en een mooie herinnering aan een leuke tijd, het is het ienie mini album in een doosje, waar ik de acht basisschool foto's van mijn zoon in verwerkt heb.




Hier zitten best wel wat spulletjes van Kimya in verwerkt
Natuurlijk het kraft doosje, kleine bruine vlakke zakken, labels, katoenband, lint en dan ook nog zo'n leuk knoopje!
Hij staat hier echt te pronken op mijn hobbykamer en iedereen die hier komt moet natuurlijk ook altijd even kijken!

Groetjes Sandra

En we gaan gewoon nog ff door met Desiree Clijssen
***********************************************

Hallo allemaal,



Ik ben Desiree Clijsen, getrouwd met Paul en moeder van 2 jongens van 12 en 9. Wij wonen in een dorpje in Brabant
Ik werk 20 uur per week in een delicatessenzaak. Mijn hobby's zijn natuurlijk knutselen, maar ook haken, puzzelen, lezen en wandelen met onze labrador.

Ik ben al een tijdje bij het kimya designteam, hoe lang weet ik eigenlijk niet. Ik heb Femke leren kennen toen ik haar een dagje ging helpen op de kreadoe in Utrecht, wat altijd reuze gezellig is, en zo ben ik in het team gekomen.
Ik hou er vooral van om doosjes en tasjes te pimpen en  kaarten te maken in een romantische niet al te drukke stijl.

Mijn mooiste project? Dat vindt ik wel moeilijk om te kiezen, maar uiteindelijk heb ik gekozen voor dit tasje, omdat deze creatie toch wel heel duidelijk mijn stijl laat zien.


Ik heb hier gebruik gemaakt van papieren draagtas, en verschillende linten.

Liefs, Desiree

***************************************

Morgen gaan we de laatste team leden aan jullie voorstellen!

liefs Tiets xx